Jaarverslagen

De Female Cancer Foundation streeft naar een wereld zonder baarmoederhalskanker, te bereiken door het ter plekke verlenen van zorg (screening en behandeling), het geven van voorlichting en het verrichten van onderzoek. Naast baarmoederhalskanker licht FCF vrouwen in ontwikkelingslanden ook voor over borstkanker (zelfonderzoek) en Sexual Reproductive Health and Rights onderwerpen.

Hieronder treft u de jaarverslagen van onze stichting.

Jaarverslag 2018

Hier treft u een overzicht van onze werkzaamheden over 2018; voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

Indonesie

Jaarverslag 2017

Hier treft u een overzicht van onze werkzaamheden en onze jaarrekening, inclusief controleverklaring, over 2017.  Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

Indo10

Jaarverslag 2016

Hier treft u een overzicht van onze werkzaamheden en onze jaarrekening, inclusief controleverklaring, over 2016.  Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

Voorkant pagina jaaroverzicht_2

Jaarverslag 2015

Hier treft u ons (financiële) jaarverslag over 2015.  Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

Indoensie2

Jaarverslag 2014

Hieronder vindt u het jaaroverzicht 2014 en het financieel jaarverslag. Indien u geïnteresseerd bent in de jaarrekening neem dan contact op met  info@femalecancerfoundation.org.

IMG_1842

Jaarverslag 2013

2013 is een belangrijk jaar geweest voor de Female Cancer Foundation. We hebben ons in dit jaar steeds meer ontwikkeld als kennis instituut op het gebied van baarmoederhalskanker. FCF heeft samen met lokale partners vooruitgang geboekt op het gebied van de preventie en de behandeling van baarmoederhalskanker.

12. team picture at UCI - TC training for research 2

Jaarverslag 2012

“De Female Cancer Foundation droomt van een wereld zonder baarmoederhalskanker. Dit jaarverslag bewijst wederom dat die droom werkelijkheid aan het worden is.” – Lex Peters

Training 16 small

Jaarverslag 2011

In 2011 zijn er stappen gezet die FCF dichter bij een wereld zonder baarmoederhalskanker brengt. Als kleine organisatie heeft FCF in de afgelopen jaren al veel tot stand gebracht, maar haar ultieme doel is nog lang niet bereikt.

_DSC0854 (2)