Projecten

See & Treat, Nepal

In 2017 heeft FCF samen met implementatiepartner Karuna alles op
alles gezet om de lancering van een See & Treat project mogelijk te
maken. En met succes!

Female Cancer Program, Indonesië

In 7 regio’s in Indonesië is het See & Treat concept geïntroduceerd, geïmplementeerd en overgedragen aan de lokale gezondheidsautoriteiten. FCF is gestart om de activiteiten in Lombok onder supervisie van de See & Treat methode van Female Cancer Program Jakarta uit te rollen.

Save my Mother, Afrika

Sinds 2011 screent FCF vanuit 10 medische centra van SOS Kinderdorpen, verspreid over 5 Afrikaanse landen (Ghana, Kenia, Gambia, Zambia en Malawi) en bereikt ruim 400.000 vrouwen in het Save my Mother programma.

See & Treat Bangladesh

FCF werkt in Bangladesh samen met Stichting Land Ontwikkelings Project Bangladesh en op de ziekenhuisboten van Stichting Friendship.

Ethiopian Female Cancer Initiative

Dit jaar starten we met een grootschalig Tell, See & Treat project in Ethiopië. We zijn in samenwerking met Cordaid begonnen met de planvorming en de eerste stappen van het project zijn reeds gezet.

See & Treat Succes

Het See & Treat concept is in Suriname en Zuid-Afrika de afgelopen jaren succesvol geïntroduceerd, geïmplementeerd en zoveel mogelijk overgedragen aan de lokale organisaties.

Tell, See & Treat Uganda

“Enjoying life, saving women from cervical cancer” (2017-2019) is een pilot project dat met behulp van de “Tell, See and Treat” methode baarmoederhalskanker in Oeganda voorkomt.