Sylvia Siertsema directeur Female Cancer Foundation

Het bestuur van Female Cancer Foundation heeft Sylvia Siertsema  1 januari 2018  benoemd tot directeur. Sylvia was 6 jaar bestuurslid van FCF waarvan 2 jaar voorzitter en zal zich mede gaan inzetten om fondsen te werven om daarmee nog meer vrouwen in ontwikkelingslanden te kunnen behoeden voor het krijgen van baarmoederhalskanker.

Sylvia: “Baarmoederhalskanker de wereld uit helpen is een prachtig doel waar ik heel graag een bijdrage aan lever. De ziekte is goed te genezen en bij tijdige diagnose voor 100% te voorkomen. Het gezond houden van vrouwen heeft een grote impact op de families en de economie in ontwikkelingslanden. De bewustwording en de empowerment van de vrouwen zijn ongelofelijk belangrijk. Het onderzoek en de behandeling zijn betaalbaar, doeltreffend en snel, dat spreekt mij aan. In de afgelopen jaren heb ik me met heel veel plezier ingezet voor de Female Cancer Foundation. Ik hoop van harte dat ik in de komende tijd kan helpen om de ambities van deze mooie stichting waar te maken.’